Select Page

V trgovskem centru Maximus v Murski Soboti je  Regionalni center Zveze za tehnično kulturo Slovenije med 22. in 25. novembrom 2022 organiziral Festival Inovativnosti, Znanosti in Ustvarjalnosti Mladih – IZUM 2022.

Na festivalu so svojo dejavnost na razstavi predstavljale tudi srednje šole iz Pomurja. Ekonomska šola Murska Sobota je osvojila 1. mesto v kategoriji srednjih šol na področju raziskovalne in ustvarjalne dejavnosti šole.

V četrtek je potekala še Slavnostna akademija Regionalnega centra ZOTKS v Murski Soboti, na kateri so bila podeljena priznanja ter plakete na področju raziskovalne in ustvarjalne dejavnosti.

Naša šola je tudi letos prejela plaketo RAZISKOVALNA ŠOLA 2022. K osvojitvi plakete so s svojimi dosežki na številnih tekmovanjih iz znanja ter projektih na državni ravni prispevali tudi dijaki in mentorji.

Plaketo za aktivno in uspešno sodelovanje ter strokovno in pedagoško delo na področju tekmovanj iz znanja in mladinske raziskovalne dejavnosti je prejela SABINA KRIVEC iz Ekonomske šole Murska Sobota.

Iskrene čestitke vsem dijakom in mentorjem za doseganje odličnih rezultatov na tekmovanjih iz znanja in pri projektih.

Dostopnost