Select Page

MALTA 2019 - NASTANITEV

Naslednje jutro nas je čakal sestanek s prijazno gospo Hanien, ki nas je seznanila s pravili, ki veljajo za apartmaje, naštela pa tudi posledice, če se le-teh ne bomo držali. Predstavila nam je tudi nekaj značilnosti Malte. Na koncu smo se skupaj z njo nekateri še odpeljali do podjetij, kjer smo delali. Tam smo opravili krajši sestanek, ostali pa so se vrnili v apartmaje, saj so sestanek z delodajalci opravili naslednji dan.

Logistični tehniki Ekonomske šole Murska Sobota in ekonomski tehniki Ekonomske šole Celje s predstavnicama partnerjev Hanien in Rito, ki sta skrbeli zanje tekom mobilnosti.

Zmenjeni smo bili, da se po opravljenih sestankih vrnemo v apartma, da se dogovorimo o čiščenju, kuhanju, nakupovanju ter o vsem potrebnem. Skupaj smo napisali nakupovalni seznam in zbrali denar. Nakupili smo poln voziček hrane, pijače, čistil in še veliko drugega, kar smo potrebovali. Domov smo se vrnili s polnimi rokami vrečk. Jana smo sredi nakupovanja poslali celo po njegov kovček, da smo nekaj vrečk dali vanj in nam je bilo nekoliko lažje. Seveda so tukaj fantje pokazali svoje mišice in težje vrečke nosili oni, dekleta pa smo svoje moči hranile za kuhanje kosila. Po kosilu je bil zopet čas za plažo.

Dostopnost