Select Page

Obveščamo vas, da bodo VSA predavanja do nadaljnjega potekala na daljavo (online). Po e-pošti vas bomo obvestili, ko bomo spet pričeli z izobraževanjem v prostorih Ekonomske šole Murska Sobota. Pogoj za delo na daljavo je, da imate naloženo aplikacijo Office 365 in da se pravočasno prijavite na predavanja.

  • Vsaj dva dni pred pričetkom prvih predavanj pri posameznih predmetih (glejte urnik), se boste na predavanje prijavili po e-pošti. Prijavili se boste tako, da boste na naslov odraslih.esms@gmail.com napisali, da se prijavljate na predavanja iz predmeta npr.: Nemščina za 2. letnik programa ET-SSI, profesor: XY, datum prvega predavanja: 20. 11. 2020. Profesor bo od nas prejel seznam udeležencev predavanj in vas bo povabil na predavanje na daljavo, najkasneje 1 dan pred pričetkom predavanj (ta bodo v Teamsih ali v Zoomu – prejeli boste obvestilo na vašo e-pošto).
  • Prijaviti se morate tudi na izpit pri posameznem predmetu (zaenkrat bodo tudi na daljavo). To storite tako, da:
  • na zadnjih predavanjih obvestite profesorja, da se boste udeležili izpita in
  • hkrati se prijavite tudi po e-pošti na naš naslov odraslih.esms@gmail.com

Napisali boste naslednje podatke: vaš priimek in ime, predmet in letnik, profesor, datum izpita

Položnice za izpit vam bom pošiljali po e-pošti v elektronski obliki, saj tudi računovodstvo posluje na daljavo. Prosimo, da jih plačate vsaj 2 dni pred izpitom.

  • Če se izpita ne morete udeležiti (pa ste se nanj prijavili), se za pravočasno odjavo šteje, če nam vsaj 1 dan pred izpitom napišete po naši e-pošti, da se odjavljate od izpita (navedite katerega, pri katerem profesorju in datum izpita). Če se ne odjavite pravočasno, se smatra, da ste rok izkoristili in morate naslednji izpit pri tem predmetu ponovno plačati.

Referat za izobraževnaje odraslih je zaprt, dosegljivi smo le po e-pošti.

Dostopnost