Select Page

OBVESTILA

Dokumenti

Obrazci, dokumenti

Jedilnik

Šolska malica in jedilnik

OBVESTILA ZA DIJAKE, STARŠE IN ZAPOSLENE

Mladi val na Murskem valu

Jutri, 26. novembra 2021, vas ob 19.15 vabimo k poslušanju Mladega vala na Murskem valu, kjer se bodo s prispevkom predstavili naši šolski novinarji.

Festival Inovativnosti, Znanosti in Ustvarjalnosti Mladih – IZUM 2021

Izum4.jpgRegionalni center Zveze za tehnično kulturo Slovenije s sedežem v Murski Soboti bo med med 23. in 25. novembrom 2021 organiziral Festival Inovativnosti, Znanosti in Ustvarjalnosti Mladih – IZUM 2021. Tudi letos festival zaradi razmer ne bo potekal v živo v trgovskem centru Maximus v Murski Soboti, ampak se bo preselil v virtualno okolje. Festival vsako leto združi veliko zanimivih področij, njegov namen pa je mladim na zanimiv način prikazati ustvarjalnost, znanost in gospodarstvo. Tokrat se bodo na daljavo in v sodelovanju z zavodom Znanost na cesti in Astronomskim društvom Kmica, za učence, dijake, učitelje in mentorje zvrstila zanimiva predavanja in delavnice. Pod nazivom Raziskovalni biseri Pomurja pa bodo nekateri učenci in dijaki predstavili najboljše raziskovalne naloge Pomurja v letu 2021.

Podrobnejši program predavanj in delavnic vam je na voljo TUKAJprijave pa TUKAJ.

 

Šolsko tekmovanje v znanju geografije

Šolsko tekmovanje v znanju geografije z letošnjo temo, GORE SLOVENIJE IN SVETA, bo izvedeno v torek, 16.11.2021 ob 12:30 v P11.

 

Lep geografski pozdrav,
mag. Evelina Katalinić in Simona Pajnhart
mentorici

ŠOLSKO TEKMOVANJE ZA CANKARJEVO PRIZNANJE

torek, 9. 11. 2021,  bo  med 12.30  in 14.00 potekalo šolsko tekmovanje za Cankarjevo priznanje. Prijavljeni dijaki se zberejo pred učilnico P21.

Želimo veliko ustvarjalnega navdiha.

                                                                                                                Aktiv slavistov

Govorilne ure za starše

Spoštovani straši,
v torek, 9.11.2021, bodo potekale govorilne ure za starše, ki bodo tudi tokrat zaradi trenutne epidemiološle situacije v državi na daljavo. Vabila na razgovor boste prejeli od svojih razrednikov.

Vabljeni.

 

OIV in ID – kinopredstava

V petek, 22.10.2021, si bomo v okviru dejavnosti OIV in ID ogledali kinopredstavo. Tega dne bo pouk potekal prve štiri ure po prilagojenem urniku na povezavi.
Po dva avtobusa bosta izpred šole odpeljala ob:
– 10:30 (skupina I – James Bond, Dvorana 2),
– 10:50 (skupina III – Prvič na robu, Dvorana 3) ter
– 11:10 (skupina II – Venum 2, Dvorana I)
Za varen ogled predstave bomo upoštevali navodila.

Spletni interaktivni dogodek za srednje šole: Vpliv interneta na duševno zdravje mladostnikov

V četrtek, 21. 10. 2021 ob 8.50, si bomo ogledali 45-minutni spletni interaktivni dogodek na temo vpliva interneta na duševno zdravje mladostnikov.

Sodelovali bodo Eva Koprivec, dolgoletna izvajalka Safe.si delavnic za učence in dijake, in improvizatorji IGLU Teatra (Vid Sodnik, Juš Milčinski). Na inovativen in sproščen način vam bodo približali aktualne teme negativnega vpliva interneta na našo samopodobo, odvisnost od komentarjev in všečkov, prekomerne rabe interneta, doomscrollinga, vrstniškega pritiska na internetu in spletnega nasilja.

Spletni dogodek bomo spremljali v živo preko YouTube skupinsko iz razreda. Povezava na dogodek. https://www.youtube.com/watch?v=_iZAXw7WC0U

Ogled kinopredstave

V petek, 22.10.2021, s pričetkom ob 10.30 uri, si bodo dijaki v okviru OIV in ID v Cineplexxu ogledali kinopredstavo. Cena vstopnice je 4,50 EUR. Razredni blagajniki denar s seznamom dijakov oddajo organizatorici OIV in ID profesoruci Nataši Š. Šiftar v kabinetu P25, do srede 20.10.2021.
Več informacij o filmu in izpolnjevanju PCT pogoja v ponedeljek, 18.10.2021.

KOLEDAR DOGODKOV

Nalaganje... Nalaganje...

Ko se ne počutim "OK"

Včasih pride čas, ko se ne počutimo “ok”. Včasih nas kaj skrbi, čutimo strah, tesnobo … Včasih je v stiski nekdo, ki ga poznamo. Preberi več.

Dostopnost