Select Page

OBVESTILA

Dokumenti

Obrazci, dokumenti

Jedilnik

Šolska malica in jedilnik

OBVESTILA ZA DIJAKE, STARŠE IN ZAPOSLENE

Govorilne ure za starše v aprilu 2024

Spoštovani starši,
vabimo vas, da se udeležite govorilnih ur, ki bodo v torek, 16. 4. 2024, med 15.00 in 16.30 uro. Razpored razrednikov in učiteljev po kabinetih in učilnicah je objavljen na povezavi.
Za starše dijakov, ki bodo od 24. 4. do 28. 4. 2024 na ekskurziji v Rimu, bo v predavalnici P11 ob 16. uri sestanek s predstavnikom agencije Majolka, ki bo podal informacije o potovanju.

Strokovno izobraževanje v tujini

Za dijake programa ekonomska gimnazija in ekonomska gimnazija – športni oddelek, ki boste v šolskem letu 2024/25 obiskovali 2. letnik, se razpisuje STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE V TUJINI v okviru projekta ERASMUS+.

Vsi, ki bi želeli opravljati 2-tedensko prakso v tujini, si podrobno preberite spodnji razpis (priponka) in se prijavite. Za prijavo se smatra pravilno in pravočasno izpolnjen in oddan vprašalnik: https://1ka.arnes.si/a/ec8dedfe


Razpis 2024-25

Gremo po znanje in izkušnje v tujino!

Lep pozdrav,
Sabina Krivec in Simona Pajnhart

Tečaj CPP

V sredo, 10. 4. 2024, ob 14.00 v uč. N34, se bodo pričela predavanja CPP za pridobitev vozniškega dovoljenja kategorije B.
Vabljeni vsi dijaki, ki ste oddali prijavnico.

Angleška bralna značka

Tekmovanje iz angleške bralne značke EPI Reading Badge bomo izvedli v četrtek, 4.4.2024, 8. šolsko uro v P11.

Read your way to better English!

aktiv za angleščino

Govorilne ure za starše

Spoštovani straši,
vabimo vas na govorilne ure, ki bodo v torek, 19. 3. 2024, med 15.15 in 16.45 uro. Razpored razrednikov in učiteljev po kabinetih in učilnicah bo objavljen na povezavi.

KOLEDAR DOGODKOV

Nalaganje... Nalaganje...

Ko se ne počutim "OK"

Včasih pride čas, ko se ne počutimo “ok”. Včasih nas kaj skrbi, čutimo strah, tesnobo … Včasih je v stiski nekdo, ki ga poznamo. Preberi več.

Kaj lahko naredim, da mi bo lažje?

Priročnik Kaj lahko naredim, da mi bo lažje? vam bo pomagal prepoznati znake morebitne stiske in vaše reakcije v stiski. Povezave v priročniku vas vodijo do koristnih spletnih vsebin o tesnobi, strahu, jezi in žalosti ter do zanimivih zvočnih posnetkov. Preberi več.

Dostopnost